Skip to content

Webdesign

Bij webdesign gaat het om meer dan alleen een attractieve website. Het gaat erom dat je een gebruiksvriendelijke en efficiënte website creëert die je doelgroep aantrekt en betrokken houdt. Met de juiste technieken en kennis ontwerpen we een website die aansluit bij je bedrijfsidentiteit en die je doelgroep aantrekt.

Waarom-bloggen-belangrijk-is-voor-je-bedrijf

Online aanwezigheid

Tegenwoordig is je online aanwezigheid al minstens zo belangrijk als je fysieke aanwezigheid. Daarbij is een website die aanspreekt, klantvriendelijk en makkelijk vindbaar is, ook niet meer weg te denken.

Nieuwste technologieën

Ons team van professionele webdesigners heeft uitgebreide kennis en ervaring om je website te maken die aansluit bij de behoeften van je publiek. Gebruiksvriendelijkheid primeert. We zetten daarvoor de nieuwste technologie en ontwerptrends in om ervoor te zorgen dat je website presteert zoals je verwacht.

Responsive webdesign zorgt ervoor dat het design  van je website zich automatisch aanpast aan de schermresolutie en het apparaat waarop die wordt weergegeven. Zo functioneert je website optimaal op smartphone, tablet, laptop of desktop en heb je overal de beste gebruikerservaring.

Zoekmachineoptimalisatie is een verzameling van technieken en technologieën die de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo verbeteren. Doel is om meer verkeer naar de website te trekken door je website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen.

> Lees meer

E-commerce oplossingen zijn software en technologie gericht op het verbeteren van online verkoopprocessen. Ze zijn zowel op zichzelf staand, als onderdeel van een e-commerce platform. Het doel van e-commerce oplossingen is om het verkoopproces  te verbeteren, klanten te helpen beslissen  en de kwaliteit van de klantervaring te verhogen.

Content Management Systemen (CMS) zijn systemen om de inhoud van een website te beheren en bij te werken. De meeste CM-systemen hebben een gebruiksvriendelijke interface waardoor klanten, ook zonder technische kennis, makkelijk  de inhoud van hun website zelf kunnen bewerken, toevoegen, verwijderen en beheren. De meeste CM-systemen bieden ook tools voor het opzetten en beheren van websites, zoals webhosting, ontwerp, sjablonen, enz. De meest gebruikte CM-systemen zijn WordPress, Joomla en Drupal.

Clonetix levert ook webhosting. We zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de servers waarop de websites worden gehost. Daarnaast rapporteren we over de technische prestaties van de servers, geven ondersteuning bij issues en monitoren de security.

Vertel ons over je project

Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid.

FAQ webdesign

1. Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerpen en bouwen van websites. Een website creëren omvat grafisch ontwerp, usability, copywriting, en andere elementen (zoals video, audio, interactieve elementen, etc.). Onze webdesigners gebruiken verschillende technieken om ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is, mooi oogt en effectief is.

 

2. Waarom is webdesign belangrijk?

Webdesign is belangrijk om je boodschap helder over te brengen aan je bezoekers. Een goed ontworpen website is een van de meest effectieve manieren om betrokkenheid te creëren bij je doelgroep. Dat zorgt ervoor dat je bezoekers blijven hangen, terugkomen en overgaan tot actie.

 
3. Wat zijn de voordelen van webdesign?

Met kwalitatief webdesign versterk je het imago van je bedrijf, vergroot je de naamsbekendheid, trek je meer bezoekers aan en verbeter je de klanttevredenheid. Met een goed ontworpen website, kan je je producten en diensten op een consistente en betrouwbare manier aan je klanten presenteren.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.