Skip to content

Restaurant Copain Copine

Copain Copine, gevestigd in Zaventem, is een culinair restaurant bekend om zijn uitstekende gerechten en verfijnde ambiance. Met een combinatie van heerlijke smaken en een stijlvol interieur, biedt Copain Copine een unieke eetervaring waar gasten graag voor terugkomen.

Case study

Uitdaging

Restaurant Copain Copine wil professionele foto’s die de culinaire creaties en de gezellige sfeer van het restaurant weerspiegelen, voor sociale media. Copain Copine klopt aan bij Clonetix dat als marketingbureau gespecialiseerd in visuele content, de sfeer van het restaurant tijdens een avondshift capteert.

Onze oplossing

Fotograaf Remy, legt de heerlijke gerechten en het verfijnde interieur van Restaurant Copain Copine vast in een mooie reeks beelden. Hij kiest daarvoor zorgvuldige composities, belichtingstechnieken en stylingelementen, die de culinaire gerechten en de gezellige sfeer van de avond perfect weergeven. Het restaurant gebruikt deze op zijn sociale media en inspireert op een uitnodigende manier volgers om de unieke eetervaring zelf te beleven. Deze uitgebreide collectie beelden versterkt de online aanwezigheid van Copain Copine, waardoor potentiële gasten worden aangemoedigd om het restaurant te bezoeken en te genieten van het menu en de gastvrijheid.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.