Skip to content

P/ART by Pascale De Snijder

P/ART by Pascale De Snijder is een hedendaagse kunstgalerij gevestigd in Mechelen en gespecialiseerd in abstracte kunstwerken die verbeelding en zintuigen prikkelen Pascale De Snijder, een gepassioneerde kunstenares, staat bekend om haar unieke stijl en haar vermogen om in haar creaties emotie en expressie te vangen.

Case study

Uitdaging

De uitdaging voor P/ART by Pascale De Snijder  is om haar abstracte kunstwerken op een boeiende en inspirerende manier te presenteren. Het doel is  om de unieke schoonheid en diepgaande betekenis van haar werk weer te geven en tegelijkertijd aandacht te vestigen op een veiling voor het goede doel ten voordele van het diabetesonderzoek. Leuk weetje is dat één van haar schilderijen geveild werd door Dennis Volkaerts van Blind Getrouwd 2021.

Onze oplossing

Fotograaf Rémy schikt en fotografeert  tijdens de tentoonstelling zorgvuldig de abstracte kunstwerken , zodat de unieke kenmerken en emoties mooi tot uiting komen. De foto’s worden met oog voor detail en compositie genomen om de essentie van de kunstwerken vast te leggen en de kijkers te inspireren. Deze beelden worden gebruikt voor de sociale media en het marketingmateriaal van P/ART. Door  deze foto’s te delen versterkt Pascale De Snijder haar online aanwezigheid en vestigt ze de aandacht op de tentoonstelling en de veiling voor het goede doel.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.