Skip to content

De uitdaging van NYA-EVO

NYA-EVO is een toonaangevend merk outdoor rugzakken, gespecialiseerd in het ontwerp van rugzakken voor foto- en videomateriaal. . Het merk staat bekend om de toepassing van hoogwaardige materialen, waarbij duurzaamheid centraal staat. Het materiaal wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd uit gerecycled plastic afval uit de oceaan.

NYA-EVO ging een stap verder in zijn marketinginspanningen en zocht daarvoor een avontuurlijke videograaf die de rugzakken op indrukwekkende wijze en in extreme omstandigheden kon vastleggen. Het videoteam van Clonetix nam deze uitdaging graag aan.

Onze oplossingen

Storytelling

Bij Clonetix geloven we in de kracht van storytelling. Onze focus lag niet alleen op het vastleggen van beelden, maar op het vertellen van een verhaal dat de functionaliteit, duurzaamheid en avontuurlijke geest van de NYA-EVO-rugzakken uitdrukt.

Visueel meesterwerk

Videograaf Lars van team Clonetix, heeft na zorgvuldige post-productie overtuigend marketingmateriaal gecreëerd dat het duurzame en avontuurlijke karakter van NYA-EVO benadrukt. Het eindresultaat gaat verder dan louter beeldmateriaal; het is een visueel meesterwerk dat kijkers meeneemt in het boeiende verhaal van het merk NYA-EVO.

Resultaat

Dit resulteert in effectief en boeiend videomateriaal dat niet alleen de functionaliteit en duurzaamheid van de NYA-EVO-rugzakken benadrukt, maar ook het verhaal vertelt van avonturiers die hun beroep ook uitoefenen in extreme omstandigheden. Het eindproduct dieny als krachtig marketingmateriaal dat de unieke eigenschappen van NYA-EVO op overtuigende wijze naar voren brengt.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.