Skip to content

Wie is MORE?

MORE is het online voedings- en trainingsplatform van MESACO.

Het platform biedt de volgende diensten aan: een trainingsprogramma, een ontspanningsprogramma en een voedingsprogramma.

MORE

"GOEDE PRIJS-KWALTIEIT VERHOUDING"

Chloé is een zeer vriendelijke en behulpzame dame.
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

– MORE

Planning-voor-project-MORE

STRATEGISCH PLAN VOOR SOCIALE MEDIA

De populariteit van sociale media is nog nooit zo groot geweest. Daarom was MORE op zoek naar een betrouwbare marketeer om hen te helpen zich te onderscheiden van de massa. Ze riepen hiervoor de hulp in van Clonetix.

Wij, Clonetix, voeren een audit uit, waarbij we onderzoeken wat er al beschikbaar is en wat er kan worden verbeterd. We koppelen deze resultaten aan de doelstellingen van MORE. Op basis van deze bevindingen stellen we een volledig strategisch plan en contentplanning op. We plannen, testen, verbeteren en herhalen. We grijpen elke kans aan omdat we zo gepassioneerd zijn over wat we doen.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing is meer dan alleen regelmatig berichten plaatsen. De kunst is om aandacht te besteden aan wat huidige en toekomstige klanten geloven en verwachten van MORE.

Daarom zijn wij, Clonetix, naast het ontwikkelen van hun social media strategie, verantwoordelijk voor hun social media monitoring. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt bij de doelgroep, leren we ze beter kennen en kunnen we beoordelen hoe effectief de content is. Op deze manier kunnen we de social media marketing van MORE blijven optimaliseren. Wij blazen hun social media aanwezigheid nieuw leven in en zetten hun bewonderaars om in nieuwe consumenten.

Posts-voor-klantcase-MORE

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.