Skip to content

Wie is Landschapskantoor Rumst?

Landschapskantoor Rumst, een initiatief van Plantrekkers, is niet zomaar een co-workingproject; het is een beweging die de traditionele kantooromgeving verplaatst naar een verfrissende openlucht locatie. Hier draait het om meer dan werken. Landschapskantoor Rumst creëert een ruimte waar (net)werken, workshops en inspirerende sprekers samenkomen. Zo beleven deelnemers een unieke en verrijkende ervaring. Plantrekkers maakten videomarketing om de unieke atmosfeer van landschapskantoor Rumst vast te leggen.

Ons oplossing

Virtuele rondleiding

Het videoteam van Clonetix bracht de visie van Landschapskantoor Rumst tot leven in een meeslepende video-ervaring. De frisse lucht, de rustgevende natuur en de opwindende energie van het co-working festival, het werd allemaal vastgelegd in een betoverende video die de essentie van dit unieke project weergeeft.

Resultaat

Deze virtuele rondleiding door Landschapskantoor Rumst biedt niet alleen een kijkje in de fysieke omgeving, maar belicht ook de emotionele en professionele meerwaarde die deelnemers hier vonden. Deze video nodigt kijkers uit om de unieke en verrijkende ervaring van deze openlucht kantooromgeving, waar (net)werken, workshops en inspirerende sprekers samen kwamen, te beleven.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.