Skip to content

Wie is Dexxter?

Dexxter is de enige boekhoudtool voor studenten en bijberoepers. Je maakt er o.a. simpel facturen en offertes en hoeft je geen zorgen te maken dat je iets boekhoudkundig vergeet, Dexxter laat het je tijdig weten.
Personenbelasting, btw-aangifte, klantenlisting, … in een handomdraai. Bespaar heel wat tijd en geld met Dexxter!

Analyse-van-klant-dexxter

"PROFESSIONEEL & KLANTGERICHT"

Clonetix werkt zeer professioneel en klantgericht.
Laagdrempelig online agency!
– Dexxter

Linkedin-Dexxter-strategie-vanuit-Clonetix

SOCIAL MEDIA MARKETING

Dexxter was op zoek naar een digitale marketeer die hen tijd kon besparen door hun social media te beheren. Hierdoor kozen zij voor Clonetix als social media professional om hen te helpen bij het goed inzetten van social media.

Wij, Clonetix, verspreiden op regelmatige basis content die is afgestemd op de stem van Dexxter. Dexxter heeft geen omkijk meer naar hun social media; de verschillende social media platforms worden effectief door ons ingezet en marketingdoelstellingen worden behaald. Wij bieden consistentie, zichtbaarheid, branding, advertising en content ontwikkeling.

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Het algoritme is hard, en de concurrentie is intens. Adverteren op social media platforms is, naast het organische bereik van de campagnes, een uitstekende manier om regelmatiger en efficiënter in contact te komen met jouw doelgroep. 

Dexxter heeft daarom Clonetix uitgekozen om hen te helpen bij deze zoektocht. Wij hebben voor Dexxter diverse campagnes gevoerd die fantastische resultaten hebben opgeleverd met een minimaal advertentiebedrag.

Social-media-strategie-van-Dexxter

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.