Skip to content

De Smedt Cocooning​

Wie is De Smedt Cocooning?

De Smedt Cocooning is een ervaren partner voor alle verbouwings- en interieurprojecten. Een team van specialisten kan jouw concept ontwerpen, coordineren en realiseren.

 
 
De-Smedt-Cocooning-ervaring

"FLEXIBEL & GERICHT"

We hebben Clonetix en het werk van Chloé nog maar recentelijk leren kennen. Intussen heeft zij een interessante en gepersonaliseerde sociale media campagne uitgewerkt. De samenwerking met haar verloopt zeer flexibel en gemoedelijk. En plus gaat ze ook heel gericht te werk. Ze heeft goede ideeën en durft ondanks haar jonge leeftijd eigen voorstellen te doen. Een topdame om mee samen te werken! – De Smedt Cocooning
social-media-strategie-voor-de-smedt-cocooning

SOCIAL MEDIA MARKETING

De Smedt Cocooning had een ervaren marketeer nodig om hen te helpen met hun social media platformen. Het digitaal marketing bedrijf Clonetix werd hiervoor ingeschakeld.


Wij, Clonetix, creëerden voor hen een social media strategie vanaf nul. Dit houdt in; het bepalen van hun doelgroep en de rol van social media binnen hun bedrijf. Vervolgens hebben we de doelstellingen en key performance indicators (KPI’s) vastgesteld met een afgestemde strategie.

Ook bij de verdere ontwikkeling en implementatie van De Smedt Cocooning’s social media strategie zijn wij actief betrokken. De effectiviteit van hun social media platformen wordt voornamelijk bepaald door de content die we plannen en creëren. Deze moet aansluiten bij de customer journey om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

STRATEGISCH SOCIAL MEDIA PLAN

Een goed geplande en resultaatgerichte social media aanpak zal je ongetwijfeld helpen.

Wij, Clonetix, zorgen ervoor dat De Smedt Cocooning herkenbaar is. Een account aanmaken op een social media platform is één ding. Wij zetten deze om in een succesvolle pagina, met een substantieel aantal geïnteresseerde en betrokken volgers, die bijdraagt aan de doelstellingen van het bedrijf.

strategisch-plan-voor-de-klant-van-clonetix-de-smedt-cocooning

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.