Skip to content

Art Santofimia by Iris Herrero

Art Santofimia, geleid door Iris Herrero, is een boetiek galerij gevestigd in Humbeek. De galerij biedt een intieme en inspirerende ruimte waar zowel lokale kunstenaars als kunstliefhebbers samenkomen om de schoonheid van kunst te vieren. Iris Herrero heeft een passie voor opkomend talent en deelt graag kunst met de gemeenschap. Dat komt tot uiting in de galerij en de tentoonstellingen.

Case study

Uitdaging

Een van de uitdagingen voor Art Santofimia, is   de unieke kunstwerken en de sfeer van de galerij op de website en sociale media weergeven. Deze plek staat bekend om zijn creativiteit en originaliteit. Het is dan ook essentieel om foto’s te hebben die dat goed weergeven en daarbij 

 de essentie van de kunstwerken en de uitnodigende ambiance van de galerij overbrengen.

Onze oplossing

Fotograaf Remy legt de kunstwerken en de sfeer van Art Santofimia vast in zorgvuldige composities die zowel de diversiteit van de tentoongestelde kunstwerken als de unieke esthetiek van de galerij benadrukken.

 

Deze foto’s worden  gebruikt voor de website van Art Santofimia en gedeeld op de sociale mediakanalen. Zo versterkte de galerij haar  online aanwezigheid en bereikte ze een breder publiek. Met deze sterke foto’s worden potentiële klanten uitgenodigd om de galerij te verkennen en de  kunstcollectie te ontdekken.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.