Skip to content

Restaurant Amaur

Restaurant Amaur, gelegen in Merchtem, staat bekend om zijn unieke combinatie van de Belgische en exotische keuken. Het restaurant biedt een uitnodigend kader en een menu met zowel lokale smaken als internationale invloeden. De klanten een onvergetelijke eetervaring bieden, dat is het ultieme doel.

Case study

Uitdaging

Restaurant Amaur wil zijn maandmenu’s bekendmaken bij een breder publiek. Het restaurant geniet een uitstekende reputatie dankzij zijn culinaire hoogstandjes en wil graag nieuwe gasten aantrekken door potentiële geïnteresseerden nieuwsgierig te maken naar de menu’s die maandelijks veranderen.

Onze oplossingen

Om de heerlijke gerechten uit het maandmenu en de unieke sfeer van restaurant Amaur vast te leggen, plannen we een gerichte fotoshoot. Dankzij een zorgvuldige belichting, compositie en styling, zorgen we er voor dat elk gerecht er zowel smakelijk als aantrekkelijk uitziet op foto.

We gebruiken de foto’s op de website van restaurant Amaur en op de sociale media. Ze doen dienst als visueel aanlokkelijke elementen om zo de interesse van potentiële klanten te wekken. Het Laatste Nieuws (HLN) publiceert ook een artikel over het unieke culinaire aanbod van Restaurant Amaur, waarbij deze foto’s een essentieel onderdeel vormen van de presentatie.

> Lees het artikel

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.