Pura Vida Privé Wellness

De uitdaging van Pura Vida

Pura Vida Privé Wellness, gevestigd in Londerzeel, biedt zijn gasten een oase van rust en ontspanning met luxe wellnessfaciliteiten. Dit unieke aanbod wil Pura Vida graag wat meer in de schijnwerpers zetten en zo het klantenbestand vergroten. Daarvoor doet de wellness beroep op Clonetix. 

Onze oplossingen

1. Aantrekkelijk fotomateriaal

Foto’s en beelden zijn interessant om de rustige en luxueuze sfeer van de wellness weer te geven. Daarom zetten we een professionele fotoshoot op. Resultaat: kwalitatieve beelden die perfect de serene sfeer van Pura Vida weergeven. Deze beelden fleuren de website op en verrijken de social media accounts van Pura Vida.

2. Website op maat

We creëerden voor Pura Vida ook een mooie website die de unieke sfeer van de wellness weerspiegelt. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de relevante informatie, vinden bezoekers er snel hun weg en verloopt een wellness bezoek plannen heel makkelijk. Een unieke gebruikerservaring.

3. Doordachte social media strategie

Met een strategie van 2 posts en 2 stories per week versterken we de aanwezigheid van Pura Vida op sociale media. Met boeiende inhoud stimuleren we de betrokkenheid van bezoekers en inspireren we nieuwe klanten en nieuwe volgers. Zo leren ze ook het aanbod kennen omdat ze via de berichten op sociale media doorklikken naar de website.

4. Gerichte SEA campagnes

Onze SEA-specialisten zetten voor Pura Vida zoekmachine-advertenties op om de juiste doelgroep te bereiken. Daarvoor doen ze eerst een slimme zoekwoordenanalyse. Vervolgens creëren ze gepersonaliseerde advertentiecampagnes, gericht op internetgebruikers die via Google op zoek zijn naar faciliteiten voor ontspanning en wellness.

 

5. Impactvolle Meta Business ads

Om meer bezoekers naar de website te leiden, zetten we opvallende Meta Business Ads in. Deze advertenties verschijnen in lokale zoekopdrachten en trekken de aandacht van potentiële klanten. De advertenties leiden naar de website van Pura Vida. Meer bezoek op de website zorgt ook voor meer verkoop. Zo leiden de advertenties tot extra aanvragen en aankopen van wellness arrangementen

Resultaat

De samenwerking met Clonetix heeft Pura Vida Privé Wellness geholpen om zijn online aanwezigheid te vergroten en verkoop te stimuleren. Gerichte SEA-campagnes, aantrekkelijke Meta Business Ads, professionele foto’s, een doordachte social media strategie en een op maat gemaakte website: al deze acties dragen bij aan een meetbaar positief resultaat voor het wellnesscentrum: extra bezoekers aan de website en meer verkoop.