Skip to content

Clonetix is een groeiend marketingbureau in België, gespecialiseerd in marketingstrategieën die de naamsbekendheid en de omzet van klanten verhogen. Met onze innovatieve aanpak implementeren we voor elke klant een unieke strategie.

Missie

“Jouw succes, onze drijfveer” 

 

De groei van jouw bedrijf, dat is waar we bij marketingbureau Clonetix voor gaan. Met een doordachte marketingstrategie, helemaal op maat van jouw doelgroep en doelstellingen.  We creëren campagnes die jouw merk versterken en je omzet verhogen. Dat doen we met krachtige boodschappen die op elk contactmoment met je klanten zorgen voor verbinding en aanzetten tot actie. 

Visie

“Jouw passie, onze passie”

 

Bij Clonetix is jouw passie onze passie. Wat ons drijft, is jouw motivatie. Onze aanpak is gericht op samenwerking. Door onze krachten te bundelen zetten we de sterkste marketingstrategie neer.  Samen creëren we oplossingen die jouw passie en visie weerspiegelen. Zo bouwen we een sterke en effectieve strategie om jouw merk te doen groeien.

Waarden

“Sterke relaties, sterke resultaten”

 

Bij Clonetix geloven we in sterke en duurzame relaties. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op eerlijkheid, transparantie en samenwerking. Ons werk is gericht op tastbare resultaten, waardevolle merkidentiteiten en de opbouw van een loyale klantenkring. We begrijpen dat relaties de sleutel zijn tot groei en succes, en daarom staan die bij ons centraal in alles wat we doen.

Ons team

Bij Clonetix houden we ons aan de hoogste standaarden en staan altijd klaar om jouw bedrijf op de meest effectieve manier te helpen groeien.

Clonetix - Fotoshoot-12

Chloé De Cuyper

Zaakvoerder
Rémy Santos - Clonetix

Rémy Santos

Fotograaf
Clonetix - Fotoshoot-46

Cassandre Lemmens

Social Media Expert
Jan-Paul Verkamman - Clonetix

Jan-Paul Verkamman

Webdesigner
Annick De Backer - Clonetix

Annick De Backer

Copywriter
Lars Peirtsegaele - Clonetix

Lars Peirtsegaele

Videograaf

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.