Skip to content

Clonetix is een groeiend marketingbedrijf in België, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën die gericht zijn op het verhogen van de naamsbekendheid en de omzet van onze klanten. We hebben een innovatieve, unieke aanpak en implementeren een unieke strategie voor elke klant waarmee we samenwerken.

Ons team bestaat uit ervaren professionals, gedreven om onze klanten te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken. Wij luisteren en begrijpen de behoeften van de klant en helpen hen om de juiste marketingstrategieën te ontwikkelen die het best bij hun bedrijf passen.

Ben je op zoek naar een betrouwbare marketingpartner en wil je graag de naamsbekendheid en omzet van je bedrijf vergroten? Dan ben je bij Clonetix aan het juiste adres! Neem contact op met ons voor meer informatie of een vraag vrijblijvende offerte aan.

Missie

Bij Clonetix streven we ernaar om het volledige potentieel van je bedrijf te benutten.

Onze missie bij Clonetix is om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van innovatieve technologische oplossingen en hoogwaardige dienstverlening. Wij geloven dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk oplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, integriteit en samenwerking. We streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en diensten en werken samen om hun succes te garanderen.

Visie

Clonetix streeft ernaar om klanten te voorzien van betrouwbare, innovatieve en effectieve oplossingen om hun bedrijf, product of service te versterken. 

We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun marketingdoeleinden door briljante en gebruiksvriendelijke digitale marketingproducten aan te bieden. Doordat we de nieuwste technologieën en creatieve ideeën toepassen, bieden we onze klanten een breed scala aan digitale oplossingen die hun doelen te verwezenlijken. We streven ernaar om onze klanten te helpen hun merk te versterken en hun bedrijf te laten groeien.

Waarden

Clonetix is een marketingbedrijf dat gelooft in het creëren van sterke en duurzame relaties.

We streven ernaar om klanten met betrouwbare, innovatieve en effectieve marketing- en communicatietools te helpen. Clonetix hecht waarde aan resultaatgericht werken, het creëren van waardevolle merkidentiteiten en het bouwen van een krachtige en loyale klantenbasis.

Ons team

Onze teamleden zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten en zijn gefocust om je doelen te bereiken. We houden ons aan de hoogste standaarden en staan altijd klaar om jouw bedrijf op de meest effectieve manier te helpen groeien. De bedrijfscultuur van Clonetix is gebaseerd op eerlijkheid, transparantie en samenwerking. We zijn trots op de manier waarop we met elkaar omgaan en de goede samenwerking met onze klanten. We leggen de lat hoog en streven naar kwaliteit.

Wil je graag meer weten over ons team en onze diensten? Neem dan gerust contact op met ons. We staan altijd klaar om te helpen en kijken ernaar uit om je te helpen je doelen te bereiken.

Clonetix - Fotoshoot-12

Chloé De Cuyper

Zaakvoerder
Rémy Santos - Clonetix

Rémy Santos

Fotograaf
Clonetix - Fotoshoot-46

Cassandre Lemmens

Social Media Manager
Jan-Paul Verkamman - Clonetix

Jan-Paul Verkamman

Webdesigner
Annick De Backer - Clonetix

Annick De Backer

Copywriter
Lars Peirtsegaele - Clonetix

Lars Peirtsegaele

Videograaf