Skip to content

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp omvat de visuele vormgeving van ideeën via kleuren, vormen, typografie, illustraties en beelden. Het wordt gebruikt voor het creëren van merkidentiteit (logo, huisstijl) en het communiceren van boodschappen op diverse media, zowel offline (drukwerk zoals visitekaartjes, brochures) als online (websites, nieuwsbrieven, sociale media). Clonetix beschikt over grafische specialisten die merkidentiteit vertalen naar ontwerpen voor zowel online als offline media.

Consistente vormgeving

Clonetix geeft jouw off- en online marketing materialen een consistente vormgeving zodat je merkidentiteit herkenbaar is over de verschillende marketingkanalen heen. Van conceptueel concept tot grafisch ontwerp, we beheren de voortgang van je offline marketing materialen en -campagnes en matchen die met je identiteit op je digitale kanalen of omgekeerd. Consistentie is key!

Clonetix creëert voor jouw bedrijf of merk een sterk logo dat je doelgroep aanspreekt en zorgt voor sterke herkenbaarheid. Je logo of beeldmerk weerspiegelt jouw unieke merkpositionering en is een vertaling van de visie en waarden van jouw bedrijf.

Je klantenkaart is het visitekaartje van jouw winkel. Het is vaak het eerste touchpoint dat je bij een potentiële of nieuwe klant achterlaat. Een mooie grafische vormgeving zorgt ervoor dat jouw klantenkaart eruit springt en goed wordt bewaard. Clonetix creëert unieke klantenkaarten die jouw merkverhaal vertellen en zo de loyaliteit van je klanten versterken. 

Posters, affiches, flyers en banners zijn geschikte media om op een krachtige en creatieve manier een kernboodschap over te brengen. Clonetix zorgt ervoor dat jouw boodschappen opvallen en blijven plakken in de hoofden van je doelgroep.

Feest, opendeurdag of ander event in het verschiet? Een klassieke gedrukte uitnodiging of een digitale versie voor e-mail of sociale media nodig?  Clonetix ontwerpt uitnodigingen waar geen gast aan weerstaat.

Je bedrijf of merk presenteren? Clonetix ontwerpt voor jou een powerpoint of keynote presentatie die je bedrijf , merk, aanbod of idee op een frisse en nieuwe manier onder de aandacht brengt. Compleet met interactieve afbeeldingen en tekst. Als je wil, begeleiden we je ook bij de ontwikkeling van de inhoud.

Vertel ons over jouw project

Doe beroep op de creativiteit en expertise van de grafische ontwerpers van Clonetix en versterk je imago met een unieke en consistente vormgeving, offline en online.

FAQ grafisch design

1. Wat is grafisch design?

Grafisch design is een vorm van communicatie waarbij ideeën en informatie worden vertaald naar visuele elementen zoals tekst, typografie, kleur, vorm en beeld. Het doel is om een boodschap te communiceren en de aandacht te trekken.

2. Waarom is grafisch design belangrijk?

Grafisch design biedt veel voordelen. Het voegt waarde toe aan een product of dienst. Het helpt merkherkenning op te bouwen en maakt het gemakkelijker voor klanten om de informatie die ze zoeken te vinden. Het verhoogt de verkoop van producten of diensten . Ten slotte helpt het ook bij het aantrekken en behouden van klanten.

3. Wat zijn de voordelen van grafisch design?
Grafisch design biedt veel voordelen, zoals het toevoegen van waarde aan een product of dienst. Het helpt merkherkenning op te bouwen en maakt het gemakkelijker voor klanten om de informatie die ze zoeken, sneller te vinden. Het helpt ook de verkoop van producten of diensten te verhogen. Ten slotte helpt het ook bij het aantrekken en behouden van klanten.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.