Skip to content

Fotografie

Fotografie zet je in om je bedrijf, product, dienst of merk te promoten via beelden. Een beeld zegt immers vaak meer dan duizend woorden. Het is dan ook een krachtig communicatiemiddel om je doelgroep te bereiken, te informeren en te beïnvloeden. Vergeet dus niet om af en toe fotoshoots in te plannen met een professionele fotograaf. De beelden kan je laten bewerken in allerhande formats om je campagnes op alle kanalen (website, social media, offline communicatie,…) te ondersteunen. 

Professionele-fotografie-door-clonetix

Social media fotografie

Social media fotografie is primair gericht op het gebruik van foto’s op sociale media zoals Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. Het doel van social media fotografie is om een merk of product te promoten, een boodschap over te brengen of een bepaalde identiteit te creëren. Onze fotograaf is gespecialiseerd in beelden die aansluiten bij de stijl en identiteit van het merk of product dat jij wil promoten.

SEO-fotografie

SEO-fotografie is het proces waarbij foto’s en afbeeldingen voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing geoptimaliseerd worden. Het doel is om bij zoekopdrachten die relevant zijn voor jouw bedrijf of product, de foto’s van je website op de voorgrond te plaatsen. Je foto’s optimaliseren voor SEO draagt bij aan een hogere ranking in zoekmachines en dus aan jouw online aanwezigheid. Dat heeft een positief effect op de bezoekersaantallen van je website en tot meer verkeer, meer klanten en meer omzet.

SEO-Fotografie-door-professionals

Fotografie in contentmarketing

Fotografie is een sterke manier om een verhaal te vertellen en om een emotionele band te creëren met je doelgroep. Met een professionele fotograaf en een goede strategie, kan je je boodschap op een krachtige manier via beeld overbrengen. 

Bij het ontwikkelen van een fotografie contentmarketingstrategie kijken wij naar je doelstellingen, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het verhogen van de verkoop of het bouwen van een grotere fanbase. Wij vertalen vervolgens je doelstellingen naar een effectieve fotografie contentstrategie.

Je vindt bij ons een professionele fotograaf die jouw merk en product sterk in beeld brengen.

 Wij helpen je om via foto’s je verhaal te creëren. 

Een fotografiestrategie ontwikkelen die aansluit bij jouw doelstellingen, dat doen we graag voor jou.

We bieden een breed scala aan optimalisatie services aan, zoals verbetering van de kwaliteit van afbeeldingen, aanpassing van afmetingen, bijwerking van kleuren en verfijning van het ontwerp.

Fotobewerking

Je kan rekenen op professionele fotobewerking voor de creatie van jouw ideale foto’s en beelden. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we je kunnen helpen.

fotografie-met-een-goede-camera

Vertel ons over jouw project

Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid door middel van fotografie.

FAQ fotografie

1. Wat is fotografie marketing?

Fotografie marketing is het gebruik van professionele fotografie om een product of dienst te promoten. Goede foto’s versterken de identiteit van je bedrijf en tonen de goede kwaliteit van je producten of diensten aan. Je brengt er ook een bepaalde boodschap of verhaal mee over aan je doelgroep.

2. Waarom is fotografie marketing belangrijk?

Fotografie marketing helpt bij het verhogen van de zichtbaarheid van een bedrijf, het versterken van je merkidentiteit en het creëren van een emotionele connectie met je doelgroep. Afbeeldingen zijn veel krachtiger dan tekst en trekken beter de aandacht van je doelgroep. Met sterke beelden onderscheid je je merk van de concurrentie en verhoog je je naamsbekendheid.

3. Wat zijn de voordelen van fotografie marketing?

Fotografie marketing helpt je om je merk en producten beter te presenteren. Professionele foto’s zorgen voor een beter imago. Met krachtige en visueel aantrekkelijke foto’s informeer je je klanten op een professionele manier over je producten en bedrijf. Op die manier overtuig je potentiële klanten sneller om jouw producten te kopen. Fotografie marketing is een krachtig middel om je merk te versterken, je producten te promoten, je klanten te betrekken en je omzet te verhogen.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.