Social Media Marketing - Clonetix

Social Media Marketing

Groei de naamsbekendheid, ga de dialoog aan met bestaande en potentiële klanten

en bouw vertrouwen op met een social media strategie van Clonetix,

expert in social media marketing en reclame.

Waarom is Social Media belangrijk?

Social media marketing en reclame bieden een geweldige manier om het publiek van jouw merk te laten groeien, te luisteren naar wat ze zeggen en jouw relatie met hen te verbeteren. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, maar het wordt meestal gebruikt om jouw belangrijkste boodschappen te communiceren, het verkeer op de website en de verkoop te verhogen, de naamsbekendheid van uw merk te verbeteren en vertrouwen op te bouwen.

Marketing en reclame op sociale media bestrijken een steeds groter wordend scala aan platforms. Dit biedt je de mogelijkheid om jouw doelgroep aan te trekken voor jouw dienst of product die er waarschijnlijk van zullen profiteren. Bij Clonetix kunnen we jou helpen met het gebruik van sociale media om jouw bedrijf te adverteren en jou te helpen met de dagelijkse marketing van jouw bedrijf via jouw pagina’s en community’s.

Waarom gebruik maken van Social Media advertising? 

Reclame op sociale media is een geweldige manier om nieuwe doelgroepen te sensibiliseren, maar ook om sales en leadgeneratie te stimuleren. Je kan het ook gebruiken om gebruikers terug te brengen naar jouw product of dienst nadat ze al via een ander kanaal met je website hebben gecommuniceerd. Het is de beste manier om een doelpubliek te bereiken dat ofwel al met je bezig is, ofwel alle vakjes als potentiële klant aankruist. Remarketing en sequentiële reclamecampagnes op sociale media kunnen een belangrijke rol spelen bij het begeleiden van je gebruikers door je verkooptrechter. 

Clonetix is gekwalificeerd voor sociale media en werkt samen met jeom een volledig inzicht te krijgen in jouw bedrijf en jouw reclamedoelen voordat je een gepersonaliseerde social media-reclamestrategie ontwikkelt en implementeert. Wij onderzoeken, plannen en creëren social media reclamecampagnes die de door jouw gewenste resultaten behalen. Ons hooggewaardeerde Social Media Management Agency zal met je samenwerken om de perfecte boodschap te maken en deze vervolgens voor een fijn afgestemd publiek te plaatsen.  

Onze Social Media diensten

Bij Clonetix werken we met de meest bekende social media netwerken, namelijk met LinkedIn, Facebook en Instagram. Onze expertise betekent dat we de kanalen benadrukken die het meest effectief zijn voor jouw bedrijfsdoelstellingen. Wij zorgen voor social media reclame en de algemene werking van zakelijke accounts. Lees hieronder met welke kanalen we werken en welke diensten we aanbieden.

FACEBOOK

Clonetix kan je helpen bij het uitvoeren van geavanceerde Facebook-marketing & -reclamecampagnes.

INSTAGRAM

Van berichten tot verhalen tot reclame, haal meer uit jouw Instagram-strategie door samen te werken met Clonetix' getalenteerde social media-expert.

LINKEDIN

We creëren slimme strategieën die LinkedIn op de best mogelijke manier inzetten voor jouw bedrijf, wat resulteert in merkbekendheid, clicks en leads.

Clonetix Social Media agentschap

Clonetix is gespecialiseerd in het assisteren bij het in contact komen met jouw doelgroep via social media. Onze sociale-mediamarketingexperts zijn toonaangevend als het gaat om het tegemoetkomen aan de behoeften van jouw publiek. We doen het allemaal: strategie, contentproductie, community management, social media advertising, digitaal luisteren en campagnebeheer. Dat betekent alles van het opbouwen en optimaliseren van sociale-mediaprofielen, via strategie- en doelgroeponderzoek tot en met de levering en rapportage. We staan gedurende de hele reis voor je klaar. Onze social media-experte heeft bewezen succesvol te zijn op alle gebieden van social media-marketing en -reclame. Of je nu een B2B- of B2C-bedrijf bent, Clonetix zorgt ervoor dat social media voor je werkt om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van sociale media voor het bedrijfsleven?

Social media is een cruciaal raderwerk in de digitale marketing engine. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, waardoor het een bijzonder veelzijdig marketinginstrument is. Van betaalde advertenties tot marketing en community management, de voordelen van sociale media voor bedrijven worden vaak over het hoofd gezien in vergelijking met andere digitale kanalen. Deze omvatten:

  • Het verbeteren van het verkeer op jouw website 
  • Jouw bedrijf helpen meer klanten te bereiken
  • Het bieden van een waardevolle manier om sociaal te luisteren, zodat je jouw doelgroepen kan begrijpen en er meer over te weten kan komen
  • Verbinding maken met jouw publiek op individueel niveau, maar ook het gebruik maken van publieksgegevens
  • Betrokken en actieve gemeenschappen creëren

Social Media marketing en community management 

Het hebben van een actieve en betekenisvolle social media-aanwezigheid kan wonderen doen voor de betrouwbaarheid van jouw merk. Om een echte community op jouw social media kanalen op te bouwen, moet je echter wel interactie hebben met jouw publiek. Dit kan uitdagend zijn en kost tijd.

Onze social media-experte kan je helpen om je te engageren, te interageren en echte connecties met jouw publiek te creëren door middel van actieve betrokkenheid en tweerichtingsgesprekken. Dit versterkt de autoriteit van jouw merk en helpt je om jouw merkboodschappen over te brengen. Bij Clonetix kunnen we je helpen deze relaties te creëren en te onderhouden. Nadat we jouw publiek hebben geëngageerd, beheren we de privéberichten, commentaren en vragen die ze sturen. We kunnen ook alle vragen van de klantenservice behandelen en gebruikers naar de relevante mensen in jouw bedrijf doorverwijzen. Dit alles bespaart je tijd en zorgt ervoor dat jouw merk efficiënter en betrouwbaarder overkomt.

 
 

Ook hogere resultaten bereiken met je sociale media?

Weef je weg naar succes en klik op onderstaande button en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

NL