Grafisch ontwerper - Clonetix

Grafisch Design

Grafisch ontwerp is meer dan alleen esthetiek; grafisch ontwerp is een vorm van communicatie tussen uw bedrijf en uw publiek.

Waarom offline campagnes?

Het primaire doel van veel offline campagnes is om de aandacht te trekken en vervolgens het publiek terug te leiden naar uw zakelijke website of sociale media voor meer informatie. Ze zijn ook van onschatbare waarde voor het vastleggen van die specifieke marktsegmenten die geen gemakkelijke (of enige) toegang tot het internet hebben. De gedrukte media kunnen een groot scala aan marketingmateriaal bevatten. Van jaarverslagen, productcatalogi en salontafelboeken tot brochures en folders, deze materialen zijn essentiële elementen in een algemene marketingstrategie. 

Wat zijn onze grafisch ontwerp diensten?

Clonetix kan offline marketingmiddelen op eigen kracht ontwikkelen, of om aan te sluiten bij uw zakelijke digitale marketingstrategie. Het scala aan beschikbare opties is uitgebreid, met het potentieel om gerichte concepten te produceren die direct met uw publiek spreken. De creatieve mogelijkheden voor offline marketing zijn grenzeloos. Van conceptueel ontwerp tot grafisch ontwerp kunnen we alle elementen voor effectieve offline marketingmaterialen inzetten. Wij beheren de voortgang van uw offline marketingcampagnes en matchen deze waar nodig met digitale kanalen.

Powerpoint & Keynote presentatie - Clonetix

SEO optimalisatie

Posters, affiches, flyers en banners zijn een krachtige manier om een kernboodschap over te brengen. Of u nu op zoek bent naar reclameposters of informatieve posters, de sleutel tot succes is om de boodschap over te brengen. Creatieve afficheontwerpen zullen uw publiek aantrekken en uw belangrijkste marketingboodschappen snel en op een manier overbrengen die de kijker zich zal herinneren.

Evenement uitnodiging

Met dat grote feest om de hoek moet u het woord eruit halen! Wij kunnen uw gedrukte en digitale uitnodigingen voor evenementen ontwerpen. We maken leuke uitnodigingen en ontwerpen die kunnen worden gemaild of gedeeld via e-mail of op sociale media.

Klantenkaart

Uw klantenkaart vertegenwoordigt u en uw bedrijf. Het is vaak het eerste marketingmateriaal dat u bij een potentiële of nieuwe klant achterlaat, en als het goed ontworpen is, bewaren ze het voor uw doorlopende contactgegevens. Clonetix creëert unieke klantenkaarten die aansluiten aan uw behoeften en u onderscheidt met de concurrentie.

 

 

Powerpoint en Keynote ontwerp

U wilt uw bedrijf graag op een zinvolle en gedenkwaardige manier met de groep delen. Clonetix kan een powerpoint of keynote presentatie maken die uw bedrijf of idee echt op een frisse, nieuwe manier laat zien. Wij kunnen dit voor u bezorgen, compleet met interactieve afbeeldingen en tekst. We kunnen u ook helpen en begeleiden bij de ontwikkeling van de inhoud.

 

 

Vertel ons over uw project

Laat uw volgende offline campagne hand in hand gaan met uw digitale strategie.

NL