Content Marketing Diensten

Bouw jouw autoriteit op met contentmarketing​

Geweldige content en contentmarketing is van vitaal belang voor de groei van jouw bedrijf online. Wat bedoelen we met content? Alles wat online kan worden geconsumeerd, zoals het geschreven woord, afbeeldingen, foto’s, infographics, audio en video. Door het begrijpen van jouw doelgroep en het creëren van nuttige informatie voor hen, helpt het zowel om nieuwe klanten te werven als om bestaande klanten te behouden

Content marketing is de online kunst van het communiceren met jouw klanten en prospects zonder te verkopen. Het is het tegenovergestelde van onderbreking marketing (zoals folders of posters) en is een kernonderdeel van elke zoekoptimalisatie strategie. In plaats van jouw producten of diensten te pitchen, lever je informatie die jouw koper intelligenter maakt, hem of haar op een bepaalde manier helpt, of hem of haar emotioneel beweegt.

content marketing services - clonetix

Waarom content marketing?​

Met contentmarketing diensten kan je jouw autoriteit opbouwen. Door het creëren en delen van nuttige content voor jouw doelgroep kan je jouw online bedrijfsdoelstellingen een impuls geven. Zoekmachines belonen ook bedrijven die nuttige, kwalitatief hoogwaardige content creëren die educatie of vermaak biedt. Door het creëren van dergelijke inhoud bouw je natuurlijke links naar jouw website, waardoor jouw website autoriteit voor jouw doelpositie een impuls krijgt en het verkeer wordt gestimuleerd. Content marketing is de sleutel tot het omzetten van clicks in trouwe klanten.

Wat zijn onze content marketing diensten?​

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, Clonetix is de expert in het leren kennen van jouw bedrijf en de zaken die potentiële klanten zullen interesseren. We nemen de tijd om jouw bedrijf te leren kennen, zodat we content kunnen leveren die actie van jouw publiek stimuleert. Jouw contentmarketingadviseur zal je helpen de beste platforms te vinden om content te verspreiden voor maximale exposure.

Door het bouwen van een contentstrategie creëer je een langetermijnplan dat na verloop van tijd een samengesteld rendement oplevert. We besteden evenveel tijd aan het promoten van jouw content als aan het creëren ervan. We werken met je samen om dat plan op te stellen dat jouw online verkeer en klanten een boost geeft.

Het beoordelen van jouw concurrerende markt.​
Het analyseren van jouw bestaande activa.
Het definiëren van je merkpositie.
Het vaststellen van de vragen en gesprekken waaraan je moet bijdragen.
Het creëren van een contentplan en het produceren van kwalitatieve content.
NL