Skip to content

Content Marketing

Contentmarketing is een effectieve manier om klanten aan te trekken en te behouden. Met relevante en waardevolle content houd je je doelgroep betrokken en vergroot je de bekendheid van je merk. Zo creëer je een sterke reputatie.

Bouw autoriteit op met contentmarketing

Boeiende content is van belang voor de online groei van je bedrijf. Creëer en deel nuttige en relevante content voor je doelgroep. Zo bouw je autoriteit op en geef je je online aanwezigheid een impuls. 

Zoekmachines belonen bedrijven die nuttige en kwalitatief hoogwaardige content creëren met een hogere ranking in zoekresultaten. Zorg voor educatieve of entertainende content en link die door naar je website. Zo krijg je meer verkeer naar je website. Daardoor krijgt die meer autoriteit en een hogere ranking in de zoekresultaten. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat je website sneller wordt gevonden en nog meer wordt bezocht. – Contentmarketing is dus de sleutel voor het omzetten van clicks in loyale klanten.

We helpen bedrijven om de juiste content te creëren voor hun doelgroep. We onderzoeken wat de doelgroep leuk of interessant vindt en waar dienaar op zoek is. Vervolgens creëren we content die inspeelt op deze interesses en behoeften. We zorgen ervoor dat de content op de juiste plaatsen wordt verdeeld , zodat je de juiste doelgroep bereikt met de juiste boodschap op het juiste moment.

 • Concurrentieonderzoek 
 • Bepaling van jouw marktpositie
 • Contentbehoeften definiëren 
 • Contentplan creëren 
 • Kwalitatieve contentproductie en -distributie

Het maakt niet uit in welke sector je actief bent, Clonetix is expert in de analyse van de interesses van je doelgroep. We nemen de tijd om je bedrijf en je sector te leren kennen. Dat stelt ons in staat om content aan te leveren die inspeelt op die interesses en leidt tot interactie met en betrokkenheid van je publiek. Onze [SV1] content marketing adviseur zet voor jou een lange termijn contentstrategie op, maakt je content klaar en vindt voor jou de beste platforms om je content te verspreiden. We besteden zeker zoveel aandacht aan het promoten van je content als aan het creëren ervan. We gaan voor maximale exposure en stellen een plan op dat je online verkeer en klantengroei een boost geeft.

Vertel ons over jouw project

Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw online aanwezigheid aan de hand van contentmarketing.

FAQ contentmarketing

1. Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een tactiek om je doelgroep te bereiken met relevante, waardevolle en consistente inhoud. Doel is om leads te genereren, klanten te betrekken en merkbekendheid te vergroten.

2. Waarom is contentmarketing belangrijk?

Contentmarketing is een effectief middel om je doelgroep te bereiken en te betrekken. Het is een goedemanier om autoriteit op te bouwen door inhoud te creëren die je doelgroep waardevol vindt. Via contentmarketing bouw je als bedrijf een band op met jeklanten, genereer je leads en vergroot je jemerkbekendheid.

3. Wat zijn de voordelen van contentmarketing?

Contentmarketing biedt veel voordelen, waaronder: 

 • Grotere betrokkenheid van je doelgroepen
 • Meer merkbekendheid 
 • Meer vertrouwen en autoriteit 
 • Meer leads en sales 
 • Meer bezoekers aan je website
 • Sterkere klantenrelaties
 • Lagere kosten voor marketinginspanningen 
 • Versneld verkoop- en conversieproces

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.