Skip to content

Branding

Branding is het vertalen van de visie, missie en waarden van jouw bedrijf in een sterke en herkenbare merkidentiteit. Je geeft als het ware een persoonlijkheid aan je bedrijf via visuele en niet-visuele elementen. Denk daarbij aan een unieke positionering, een sterk logo en baseline, herkenbare huisstijl en meeslepend merkverhaal. Clonetix helpt je bedrijf bij het creëren, uitdragen en beheren van een sterke brand om je zo een voorsprong te geven op je concurrenten en je merkwaarde te verhogen.

Sterk merk

Met een sterk merk verhoog je je marktwaarde en onderscheid je je van je concurrenten. Onze creatieve experts ontwikkelen voor jou een unieke positionering en zetten die om in een aantrekkelijk visueel merkverhaal.

Met visuele elementen zoals logo, afbeeldingen, kleuren, fotografie en typografie maken we je merk zichtbaar en herkenbaar bij je doelgroep. Via storytelling vertalen we de waarden van je merk naar een verhaal dat je doelgroep aanspreekt. 

De kenmerkende stijl van Clonetix staat voor kwaliteit en tijdloosheid. Onze missie is om je bedrijf sterk te maken door een uniek merk te creëren waar je doelgroep warm voor loopt. 

Een goed doordachte merkstrategie helpt je beter begrijpen wat de noden van je doelgroep zijn, hoe jouw aanbod hierop inspeelt en wat jouw merk uniek maakt. We werken samen met jou om je merkwaarden te definiëren, de strategische doelstellingen te bepalen en een plan op te stellen om je doelen te bereiken.

Op vlak van merkidentiteit is onze dienstverlening  gericht op het creëren van een uniek merkbeeld dat je bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Dat gaat van visuele uitstraling tot meeslepend merkverhaal. Van logo’s en kleurenschema’s over baseline en slogans, tot verpakkingen en reclamemateriaal. Wij helpen je bij het ontwerpen en samenstellen van identiteit die bij je bedrijf past.

Ben je op zoek naar een professioneel ontworpen logo, dan hebben wij de perfecte oplossing. Ons team van creatieve professionals ontwerpt logo’s die aansluiten bij je merkidentiteit en die je merkwaarden vertalen in een krachtig visueel beeldmerk. Wij zorgen ervoor dat het logo consistent is met de huisstijl van je bedrijf of we ontwerpen een unieke huisstijl die je logo en visuele identiteit versterkt.

Een merk is meer dan alleen een logo. Je merk vertelt een verhaal dat klanten aanspreekt en bindt. Een merkverhaal creëren is dan ook een essentieel onderdeel van het succesvol positioneren van een merk. Wij gebruiken onze expertise om een strategie en merkverhaal te bedenken die de waarden en missie van je bedrijf weerspiegelen en inspelen op de behoeften van je klanten.

Vertel ons over jouw project

Ontdek hoe we je kunnen helpen bij het creëren van een sterk merk met een unieke positionering, herkenbare identiteit en meeslepend verhaal.

FAQ branding

1. Wat is branding in marketing?

Branding in marketing is het ontwikkelen, bouwen en versterken van een unieke merkidentiteit die de missie, visie en waarden van je bedrijf weerspiegelt. Zo maak je je merk bekend en herkenbaar.

2. Waarom is branding in marketing belangrijk?

Branding in marketing is belangrijk omdat het jouw merk een unieke persoonlijkheid geeft waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. Het helpt ook bij het verhogen van je naamsbekendheid en bij het versterken van het vertrouwen dat consumenten in je merk hebben.

3. Wat zijn de voordelen van branding diensten in marketing?

De voordelen van branding diensten in marketing zijn: naamsbekendheid versterken, een goede reputatie opbouwen, klantenloyaliteit verbeteren en marktaandeel verhogen.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.