Skip to content

Evenementen

Op evenementen ontmoet je je doelgroep ‘in levende lijve’, onderhoud je connecties of ontmoet je nieuwe contacten. Een bedrijfsevenement is dan ook een interessante marketingtool om je onderneming op een indrukwekkende manier  in de kijker te plaatsen bij een grotere doelgroep.  

Evenementenzalen voor elke gelegenheid

We hebben in ons netwerk een ruim aanbod aan locaties, geschikt voor evenementen van verschillende groottes: van intieme meetings tot grote conferenties.

Op bedrijfsfeesten breng je medewerkers samen om successen te vieren, mijlpalen vast te leggen of gewoon te genieten van elkaars gezelschap.

Zet je bedrijf in de kijker op een conferentie of congres en informeer klanten en prospecten over nieuwe ontwikkelingen in je bedrijf of sector.

Maak een onvergetelijke indruk en lanceer je nieuwe product of dienst aan een publiek van klanten, prospects, journalisten en andere belanghebbenden op een speciale locatie.

Een receptie is een uitgelezen gelegenheid om met je gasten te netwerken en om nieuwe contacten te leggen, onder het genot van een lekker hapje en drankje. 

Bij teambuilding activiteiten breng je medewerkers en teams van je bedrijf samen op een originele locatie of voor een bijzondere activiteit. Doel is de samenhorigheid in het team te verhogen en de samenwerking en communicatie te bevorderen.

Beurzen en expo’s zijn uitstekende gelegenheden om je producten en diensten te presenteren aan een grote groep prospects en klanten.

Faciliteiten-uitgerust-met-heerlijk-voedsel

Uitgerust met alle faciliteiten

Onze zalen zijn volledig uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om van je evenement een succes te maken. Van audiovisuele apparatuur en gratis wifi tot catering en professionele ondersteuning, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Flexibele huuropties

Wij bieden flexibele huurmogelijkheden aan, zodat je de ruimte kan kiezen die perfect past bij je budget en wensen. Een gezellige ruimte voor een kleine meeting of een grote zaal voor een bedrijfsfeest? Je vindt bij ons de perfecte locatie. 

flexibele-huuropties-voor-evenementen

Vertel ons over je project

Neem vandaag nog contact op en we vertellen je graag hoe we je kunnen helpen bij het organiseren van jouw onvergetelijke evenement.

FAQ bedrijfsevenementen

1. Wat zijn bedrijfsevenementen?

Bedrijfsevenementen worden georganiseerd door bedrijven of organisaties, met als doel hun merk te promoten, hun werknemers te betrekken of klanten en prospects te bereiken. Bedrijfsevenementen kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de doelstellingen van het bedrijf en het type evenement.

2. Waarom zijn bedrijfsevenementen belangrijk?

Bedrijfsevenementen zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan een betere bedrijfscultuur, een grotere  merkbekendheid, sterkere klantenbinding en positieve bedrijfsresultaten.

3. Wat zijn de voordelen bedrijfsevenementen?

Evenementen bieden de mogelijkheid om jouw merk te promoten en je naamsbekendheid te vergroten, om potentiële klanten te ontmoeten en contactgegevens te verzamelen en om leads te genereren. Met een uniek bedrijfsevenement neem je een voorsprong op je concurrenten.

Join onze nieuwsbrief

Praktische Instagram tips & tricks, freebies, acties en nog zoveel meer.